Εκεί που οι άλλοι αδυνατούν

εμείς μπορούμε!

26-08-2014. Νέες Παραλαβές

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας για να σας ανακοινώσουμε τις νέες μας παραλαβές που περιλαμβάνουν μεταχειρισμένες πόρτες και πισινά καπώ. Τα ανταλλακτικά αυτά αφορούν κυρίως νέους τύπους αυτοκινήτων και βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.

Για σκοπούς ολοκληρωμένης εικόνας της ποιότητας των πιο πάνω προϊόντων αλλά και της ποικιλίας των σας αποστέλλουμε μικρό δείγμα φωτογραφιών ευελπιστώντας να βρείτε χρόνο να το μελετήσετε. Διάφορα ανταλλακτικά που σχετίζονται με τις πόρτες όπως κρίκοι, χέρια των πόρτων, γυαλιά, ταπετσαρίες κ.α. είναι επίσης διαθέσιμα.

Πέραν των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών και παρά την δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε καταβάλλονται και συνεχείς προσπάθειες για βελτίωση των αποθεμάτων μας σε γνήσια ανταλλακτικά νέων τύπων αυτοκινήτων που αφορούν κυρίως Ευρωπαϊκά. Η προσπάθεια αυτή εντείνεται ακόμη περισσότερο από τον εντοπισμό ύπαρξης σοβαρών ελλείψεων στην αγορά των προϊόντων αυτών.

Θα θέλαμε επίσης να τονίσουμε την τεράστια παρακαταθήκη μονάδων φωτισμού όπως μπροστινά και πισινά φανάρια, προβολείς, δείκτες πορείας (trafficators) και που περιλαμβάνει προϊόντα γνήσια όπως Valeo, Magneti Marelli, Hella, Ulo κ.α. Η σειρά των προϊόντων αυτών αναβαθμίζεται συνεχώς και περιλαμβάνει εκτός από φανάρια για Ευρωπαϊκά αυτοκίνητα και ορισμένα φανάρια, προβολείς για Ιαπωνικούς τύπους αυτοκινήτων όπως Toyota Yaris, Auris, Nissan Qashqai, Juke κ.α.

Σας υπενθυμίζουμε επίσης την εξειδίκευση της εταιρείας μας στον τομέα των αερόσακκων και σε οτιδήποτε σχετίζεται με αυτούς όπως ζώνες ασφαλείας, ταμπλώ κλπ. Ένας μεγάλος αριθμός των προϊόντων αυτών βρίσκεται διαθέσιμος στα stocks της εταιρείας μας για άμεση παράδοση. Για τυχόν ελλείψεις διευθετείται παράδοση τους το συντομότερο μέσω των κύριων αντιπροσώπων μας στην Αγγλία.